LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Peppermint Kush
Peppermint Kush 1Peppermint Kush 2Peppermint Kush 3Peppermint Kush 4Peppermint Kush 5
Peppermint Kush 6Peppermint Kush 7Peppermint Kush 8Peppermint Kush 9

PEPPERMINT KUSH

SüLLYEDJ EGY BéKéVEL éS NYUGALOMMAL TELI MEDENCéBE EZZEL A MENNYEI HIMALáJAI KERESZTEZéSSEL

 
RATING
Stella Blue x Nepali Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

PEPPERMINT KUSH™ Kannabiszmagok

Híres Stella Blue-nk és Nepali Kush-unk frigye egy igazán szemrevaló utódot eredményezett, amelynek illat- és ízvilága egyaránt lehengerlő. A Stella autentikus borsosságát kellemesen lekerekíti benne a Nepali mentolos lecsengése. A közepesen magasra növő növény színpompás látványt nyújt. Ágain jókora, sűrű bugák fejlődnek, amelyek nagy mennyiségű csábító, aromás kannabiszt adnak. Az oldalágak a virágzási időszak utolsó két hetében teljesednek ki, ilyenkor karózást igényelnek.

Peppermint Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Stella Blue x Nepali Kush
Erőteljes, mély ellazulás
550 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
80/90cm
90cm
90%
10%
Borsos, fűszeres, aromás menta
Friss menta, fenyő
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Stella Blue x Nepali Kush
Erőteljes, mély ellazulás
550 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
80/90cm
90cm
90%
10%
Borsos, fűszeres, aromás menta
Friss menta, fenyő

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el