PEYOTE COOKIES STRAIN
HAJLíTSD EL ELMéDET éS NYUGTASD MEG LELKED EZZEL A PSZICHEDELIKUS COOKIES KERESZTEZéSSEL
Peyote Cookies Kannabiszmagok
A Peyote Cookies a Peyote Purple és saját legendás Cookies Kush-unk hibridje. A hosszas és alapos szelekciós, illetve visszakeresztezési folyamat egy olyan fajtát eredményezett, amelyben a szülők összes pozitív tulajdonsága kifejezésre jut. Az életerős hibrid robusztus növekedésű és könnyen termeszthető. A Peyote Cookies nehéz és sűrű, zömök növénnyé terebélyesedik, amelynek ágait meg kell támasztani, hogy elbírják a sűrű, gyantás rügyeket. A virágba borult növény rubinvörös és lila színekben pompázik. Ez a fajta kiválóan ellenáll a gombabetegségeknek, és mind bel-, mind kültéren szépen fejlődik. A Peyote Cookies igen intenzív guava és földes ízébe egy lehelletnyi vanília és kávé vegyül, hatása pedig erőteljes, tartós relaxáció.
A Peyote Cookies Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Peyote Cookies törzse az 5% Sativa 95% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Peyote Cookies fajta magjaimat?
A Peyote Cookies magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Peyote Cookies fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Peyote Cookies kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Peyote Cookies magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Peyote Cookies magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Peyote Cookies kannabisz magok csíráztatásához?
A Peyote Cookies kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.