LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

MINDENKéPPEN TEDD EZT AZ ELMETáGíTó CSODANöVéNYT A NAPOD RéSZéVé

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Peyote Critical Kannabiszmagok

A Peyote Critical a Peyote Purple és a Critical Kush keresztezése. Az így létrejött indica-hibridben ötvöződik a Critical Kush nyers ereje a Peyote Purple hírhedten szirupos aromájával és színpompás ragyogásával. E két változat tökéletesen kiegészíti egymást, ugyanakkor a köztük lévő hasonlóságok miatt tökéletesen harmonikus elegyet alkotnak. Mindkét szülő rövid virágzási idejű, kivételesen bőtermő és ellenálló fajta. A Peyote Critical finom édes–földes ízeivel, valamint korhadt fára és édes kávéra emlékeztető aromájával ragadja meg az érzékeket, miközben a hozamára sem lehet panasz.A Peyote Critical Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Peyote Critical törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Peyote Critical fajta magjaimat?
A Peyote Critical magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Peyote Critical fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Peyote Critical kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Peyote Critical magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Peyote Critical magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Peyote Critical kannabisz magok csíráztatásához?
A Peyote Critical kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Peyote Critical Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Peyote Purple x Critical Kush
Misztikus, testet megnyugtató, mély, koncentrált, felemelő
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
1000
50 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
MAGAS
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Magas
10
25
80%
20%
0%
NAGYRÉSZT INDICA
Vanília, mangó, fekete áfonya, földes
Öreg fa, édes kávé
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Peyote Purple x Critical Kush
Misztikus, testet megnyugtató, mély, koncentrált, felemelő
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
1000
50 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
MAGAS
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Magas
10
25
80%
20%
0%
NAGYRÉSZT INDICA
Vanília, mangó, fekete áfonya, földes
Öreg fa, édes kávé
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el