PEYOTE CRITICAL STRAIN
MINDENKéPPEN TEDD EZT AZ ELMETáGíTó CSODANöVéNYT A NAPOD RéSZéVé
Peyote Critical Kannabiszmagok
A Peyote Critical a Peyote Purple és a Critical Kush keresztezése. Az így létrejött indica-hibridben ötvöződik a Critical Kush nyers ereje a Peyote Purple hírhedten szirupos aromájával és színpompás ragyogásával. E két változat tökéletesen kiegészíti egymást, ugyanakkor a köztük lévő hasonlóságok miatt tökéletesen harmonikus elegyet alkotnak. Mindkét szülő rövid virágzási idejű, kivételesen bőtermő és ellenálló fajta. A Peyote Critical finom édes–földes ízeivel, valamint korhadt fára és édes kávéra emlékeztető aromájával ragadja meg az érzékeket, miközben a hozamára sem lehet panasz.
A Peyote Critical Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Peyote Critical törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Peyote Critical fajta magjaimat?
A Peyote Critical magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Peyote Critical fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Peyote Critical kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Peyote Critical magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Peyote Critical magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Peyote Critical kannabisz magok csíráztatásához?
A Peyote Critical kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.