PINEAPPLE CHUNK STRAIN
EZ A GYüMöLCSöS KEDVENC LEVESZ A LáBADRóL éS MOSOLYT VARáZSOL AZ ARCODRA
Pineapple Chunk Kannabiszmagok
Azért kereszteztük a híres „Barney’s” Pineapple-jét saját Cheese × Skunk #1 hibridünkkel, hogy mindkét fajta esszenciáját és ízét továbbörökítsük ebbe az új változatba. Az eredmény egy rendkívül életerős, stabil növény lett, amely jól ellenáll a gombás és egyéb betegségeknek. A Pineapple Chunk esszenciája és íze rögtön megnyilvánul. A Cheese × Skunk földes aromája mögött másodlagosan a Pineapple illata is kifejezésre jut. Íze fenséges és egyedülálló. Az alapot adó földes ízeket a Pineapple rengeti meg. A masszív THC-outputtal és magas CBD-tartalommal bíró jószág valósággal odaszögezi a fotelhez a szmókereket.
A Pineapple Chunk Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Pineapple Chunk törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Pineapple Chunk fajta magjaimat?
A Pineapple Chunk magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Pineapple Chunk fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Pineapple Chunk kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Pineapple Chunk magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Pineapple Chunk magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Pineapple Chunk kannabisz magok csíráztatásához?
A Pineapple Chunk kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.