LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Pineapple Chunk
Pineapple Chunk 1Pineapple Chunk 2Pineapple Chunk 3Pineapple Chunk 4Pineapple Chunk 5
Pineapple Chunk 6Pineapple Chunk 7Pineapple Chunk 8Pineapple Chunk 9Pineapple Chunk 10

PINEAPPLE CHUNK STRAIN

EZ A GYüMöLCSöS KEDVENC LEVESZ A LáBADRóL éS MOSOLYT VARáZSOL AZ ARCODRA

Cup Winner
RATING
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Pineapple Chunk Kannabiszmagok

Azért kereszteztük a híres „Barney’s” Pineapple-jét saját Cheese × Skunk #1 hibridünkkel, hogy mindkét fajta esszenciáját és ízét továbbörökítsük ebbe az új változatba. Az eredmény egy rendkívül életerős, stabil növény lett, amely jól ellenáll a gombás és egyéb betegségeknek. A Pineapple Chunk esszenciája és íze rögtön megnyilvánul. A Cheese × Skunk földes aromája mögött másodlagosan a Pineapple illata is kifejezésre jut. Íze fenséges és egyedülálló. Az alapot adó földes ízeket a Pineapple rengeti meg. A masszív THC-outputtal és magas CBD-tartalommal bíró jószág valósággal odaszögezi a fotelhez a szmókereket.A Pineapple Chunk Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Pineapple Chunk törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Pineapple Chunk fajta magjaimat?
A Pineapple Chunk magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Pineapple Chunk fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Pineapple Chunk kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Pineapple Chunk magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Pineapple Chunk magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Pineapple Chunk kannabisz magok csíráztatásához?
A Pineapple Chunk kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Pineapple Chunk Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Agyi energia, gyengéd eufória, élénkítő érzés, kreatív
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes ananász, sajtos, fenyő
Földes, sajtos, ananász
3
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Agyi energia, gyengéd eufória, élénkítő érzés, kreatív
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes ananász, sajtos, fenyő
Földes, sajtos, ananász
3

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el