LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Pineapple Express Auto
Pineapple Express Auto 1Pineapple Express Auto 2Pineapple Express Auto 3Pineapple Express Auto 4Pineapple Express Auto 5
Pineapple Express Auto 6Pineapple Express Auto 7Pineapple Express Auto 8Pineapple Express Auto 9Pineapple Express Auto 10

PINEAPPLE EXPRESS AUTO STRAIN

ÉREZD AZ ANANáSZ EREJéT EZZEL AZ éRZéKI, SZUPERGYORS öNVIRáGZó INDICáVAL

 
RATING
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Pineapple Express Auto Kannabiszmagok

A Pineapple Express Auto az eredeti Pineapple Chunk autovirágzó változata. A Pineapple Express Auto szívós, gyorsan virágzó és könnyen termeszthető kenderfajta, amely bő hozamot produkál a gyantával borított, nehéz rügyekből. A Pineapple Express Auto tövenként 60–100 gramm finom, földes ízű indicát ad. Aromája édeskés, intenzív ananász jegyekkel. Nyugtatólag hatva, a stresszt csökkentve segíti a test ellazulását. Vegetációs periódusa mindössze négy hét, és a virágzási szakasza is véget ér 30 nap elteltével.A Pineapple Express Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Pineapple Express Auto törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Pineapple Express Auto fajta magjaimat?
A Pineapple Express Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Pineapple Express Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Pineapple Express Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Pineapple Express Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Pineapple Express Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Pineapple Express Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Pineapple Express Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Pineapple Express Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
Stresszcsökkentő, nyugodt, érzéki, ellazító, lágy
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-120cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Gazdag, trópusi, intenzív ananász
Ínycsiklandó, édes ananász, trópusi gyümölcsök
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
Stresszcsökkentő, nyugodt, érzéki, ellazító, lágy
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-120cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Gazdag, trópusi, intenzív ananász
Ínycsiklandó, édes ananász, trópusi gyümölcsök

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el