LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

VIGYéL NéMI HAZE-T A NAPJAIDBA EZZEL A VIDáM, SZERTELEN ANANáSZOS MűREMEKKEL

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Pineapple Haze - Regular Kannabiszmagok

A PINEAPPLE HAZE a legendás, földes-ízű Afghan × Skunk#1 hibrid és a fűszeres Old School Haze édesgyermeke. A csúcsminőségű, sativa-dominált keresztezés extravagáns hozamot, finom ananászos ízt és mennyei szellemi kielégülést ígér. Beltéren négyzetméterenként átlagosan 600 grammos hozamot produkál, ami a virágzás előtti időszak kitolásával akár 700 grammra is feltornászható. A PINEAPPLE HAZE azonban a legtöbb helyen a szabadban is termeszthető, ilyenkor a tövenként 1,5 kilogrammos hozam sem számít szokatlannak. A gombabetegségeknek ellenálló, szívós növénnyel a kezdők sem járhatnak pórul. A virágzási szakaszban maximum 1,70-ig feljavított talaj-EC-érték segít kihozni belőle a legjobbat.
65% Sativa 35% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Pineapple Haze - Regular kannabisz magok csíráztatásához?
A Pineapple Haze - Regular kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Pineapple Haze - Regular Kannabiszmagok JELLEMZŐK

HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energikus szikrák, kreatív gondolkodás, vidámság, intenzív eufória
600-700
65 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
120-140cm
Magas
35%
65%
NAGYRÉSZT SATIVA
Cukros, édes, ananász, citrusos
Földes, virágos, fenyő, ananász
JELLEMZŐK
HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energikus szikrák, kreatív gondolkodás, vidámság, intenzív eufória
600-700
65 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
120-140cm
Magas
35%
65%
NAGYRÉSZT SATIVA
Cukros, édes, ananász, citrusos
Földes, virágos, fenyő, ananász

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el