PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN
Vigyél némi Haze-t a napjaidba ezzel a vidám, szertelen ananászos műremekkel
Pineapple Haze - Regular Kannabiszmagok
A PINEAPPLE HAZE a legendás, földes-ízű Afghan × Skunk#1 hibrid és a fűszeres Old School Haze édesgyermeke. A csúcsminőségű, sativa-dominált keresztezés extravagáns hozamot, finom ananászos ízt és mennyei szellemi kielégülést ígér. Beltéren négyzetméterenként átlagosan 600 grammos hozamot produkál, ami a virágzás előtti időszak kitolásával akár 700 grammra is feltornászható. A PINEAPPLE HAZE azonban a legtöbb helyen a szabadban is termeszthető, ilyenkor a tövenként 1,5 kilogrammos hozam sem számít szokatlannak. A gombabetegségeknek ellenálló, szívós növénnyel a kezdők sem járhatnak pórul. A virágzási szakaszban maximum 1,70-ig feljavított talaj-EC-érték segít kihozni belőle a legjobbat.
A Pineapple Haze - Regular Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Pineapple Haze - Regular törzse az 65% Sativa 35% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Pineapple Haze - Regular fajta magjaimat?
A Pineapple Haze - Regular magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Pineapple Haze - Regular fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Pineapple Haze - Regular kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Pineapple Haze - Regular magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Pineapple Haze - Regular magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Pineapple Haze - Regular kannabisz magok csíráztatásához?
A Pineapple Haze - Regular kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.