PINK KUSH STRAIN
NE HAGYD KI A SZíVFáJDíTóAN Jó TERPéNEK TúLáRADó VANíLIáS OG ILLATOKKAL TűZDELT EGYEDI KéNYEZTETéSéT
Pink Kush Kannabiszmagok
A PINK KUSH az OG Kush elképesztően jó és nagyra értékelt rokona, amely pazar rózsaszín és lila tónusaival vizuális élménynek sem utolsó. Sűrű, a trichomákon megcsillanó gyantától ragyogó virágai kevesebb mint 70 nap alatt kifejlődnek. Tömött rügyeket hoz, ezért alacsony páratartalmat igényel. Sok alvászavaros esküszik erre a vanília illatú csodára, amelynek fájdalomcsillapító és alvásjavító hatása is egészen kiváló. OG-elődje a garancia arra, hogy az érzéki kielégülést kínáló, népszerű könnyűség érzet mellett nehézsúlyú hatásokat is produkál. A magas terpéntartalmú PINK KUSH kényezteti a szaglósejteket és kihegyezi az érzékeket. Zárt térben normális esetben már 9 hét alatt végez a virágzással, szabadban azonban csak száraz klímájú vidékeken érdemes próbálkozni vele. Hozama magas – elérheti a négyzetméterekénti 600–700 grammot –, pedig a növény csak 1,2 méteresre nő.
A Pink Kush Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Pink Kush törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Pink Kush fajta magjaimat?
A Pink Kush magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Pink Kush fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Pink Kush kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Pink Kush magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Pink Kush magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Pink Kush kannabisz magok csíráztatásához?
A Pink Kush kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.