LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH

NE HAGYD KI A SZíVFáJDíTóAN Jó TERPéNEK TúLáRADó VANíLIáS OG ILLATOKKAL TűZDELT EGYEDI KéNYEZTETéSéT

 
RATING
OG KUSH HYBRID
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

PINK KUSH™ Kannabiszmagok

A PINK KUSH™ az OG Kush elképesztően jó és nagyra értékelt rokona, amely pazar rózsaszín és lila tónusaival vizuális élménynek sem utolsó. Sűrű, a trichomákon megcsillanó gyantától ragyogó virágai kevesebb mint 70 nap alatt kifejlődnek. Tömött rügyeket hoz, ezért alacsony páratartalmat igényel. Sok alvászavaros esküszik erre a vanília illatú csodára, amelynek fájdalomcsillapító és alvásjavító hatása is egészen kiváló. OG-elődje a garancia arra, hogy az érzéki kielégülést kínáló, népszerű könnyűség érzet mellett nehézsúlyú hatásokat is produkál. A magas terpéntartalmú PINK KUSH™ kényezteti a szaglósejteket és kihegyezi az érzékeket. Zárt térben normális esetben már 9 hét alatt végez a virágzással, szabadban azonban csak száraz klímájú vidékeken érdemes próbálkozni vele. Hozama magas – elérheti a négyzetméterekénti 600–700 grammot –, pedig a növény csak 1,2 méteresre nő.

Pink Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
BELTÉRI/KÜLTÉRI
OG KUSH HYBRID
Álmos, érzéki
600-700
600-700 gr/m˛
55 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
MAGAS
IGEN
Vanília
Vanília
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
BELTÉRI/KÜLTÉRI
OG KUSH HYBRID
Álmos, érzéki
600-700
600-700 gr/m˛
55 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
MAGAS
IGEN
Vanília
Vanília
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el