LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH STRAIN

ÉLVEZD AZ EGYEDüLáLLó PURPLE PUNCH HIHETETLEN, EGYEDI íZEIT

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Purple Punch Kannabiszmagok

PURPLE PUNCH™ ... A Barney’s Farm továbbra is elhozza neked a lélegzetelállító géneket a világ minden tájáról. Ezúttal az Államok nyugati partjáról érkező erőteljes PURPLE PUNCH™ törzset ajánljuk. „Szülei,” a jórészt Indica jellemzőkkel bíró Larry OG és a Granddaddy Purple ötvözése egy igazán ízgazdag gyöngyszemet eredményezett. A kitűnő, sima és érzéki ízben megtalálható a sült almáspite, valamint a karamellizált fekete áfonyával és cseresznyével bevont cseresznye, és ezek tökéletesen elegyednek a PURPLE PUNCH™ árasztotta nyugtató hatásokkal. Egy rövid, zömök növésű növényre számíts, számos bámulatos, trichomákkal teli, magas hozamú ággal, amelyek csöpögnek a gyantától és 25%-os THC-tartalommal bírnak. Ennek a növénynek komoly genetikai „szteroid” problémái vannak! 50-60 napon belül virágzik ki, 1,5 méteres magasságot ér el beltéren és akár 2 kg hozammal bír.

Purple Punch Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Granddaddy Purple x Larry OG
Nagyon ellazult és stresszoldó
2000
600 - 700 gr/m˛
50 - 60
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
90-150cm
90cm
150cm
KÖZEPES
90%
10%
NAGYRÉSZT INDICA
Szegfűszeggel sütött almás pite
Az kedvenc pékségedé
4
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Granddaddy Purple x Larry OG
Nagyon ellazult és stresszoldó
2000
600 - 700 gr/m˛
50 - 60
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
90-150cm
90cm
150cm
KÖZEPES
90%
10%
NAGYRÉSZT INDICA
Szegfűszeggel sütött almás pite
Az kedvenc pékségedé
4
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el