LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Purple Punch Auto
Purple Punch Auto 1Purple Punch Auto 2Purple Punch Auto 3Purple Punch Auto 4Purple Punch Auto 5
Purple Punch Auto 6Purple Punch Auto 7Purple Punch Auto 8Purple Punch Auto 9Purple Punch Auto 10

PURPLE PUNCH AUTO STRAIN

ÉLVEZD A PURPLE PUNCH PIKáNS EREJéT, ERőS öNVIRáGZó FORMáBAN

 
RATING
Purple Punch x BF Auto Critical
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

PURPLE PUNCH AUTO™ Kannabiszmagok

Purple Punch Auto™ ... A PURPLE PUNCH™ és a hatalmas BF AUTO CRITICAL™ fajtánk keresztezése elképesztő eredményeket hozott. Csak képzeld el ezen USA x Barney’s Farm vonal ízét, bámulatos ellazító hatását és lehetséges hozamát! Granddaddy Purple x Larry OG x Big Bud x Skunk #1 Ez a javarészt Indica jellemzőkkel rendelkező, 80 cm-es, 18% THC- és 1% CBD-tartalommal rendelkező, önvirágzó szépség ínycsiklandó kombinációval szolgál, amely boldog, eufórikus, pihentető érzetet kölcsönöz, így ideális egy hosszú nap utáni lazításhoz. Kombináld mindezt a szegfűszeggel sütött édes almáspite kiemelkedő ízével, ahol a keletkező ínycsiklandó aromák a kedvenc pékséged illataira emlékeztetnek. Akár óriási, 350-400 grammos hozamra számíthatsz a Purple Punch Auto™ fajtánkból növényenként, a virágzáshoz pedig magállapottól mindössze 50-60 napon belül eljut! Kültéren megfelelő termesztés mellett növényenként akár 400 grammal hálálja meg a törődést.

Purple Punch Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Purple Punch x BF Auto Critical
Stresszoldó és ellazító
400
350-400 gr/m˛
50 - 60
70-80cm
70-80cm
80cm
RÖVID
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Szegfűszeggel sütött almás pite
A kedvenc pékségedé
3
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Purple Punch x BF Auto Critical
Stresszoldó és ellazító
400
350-400 gr/m˛
50 - 60
70-80cm
70-80cm
80cm
RÖVID
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Szegfűszeggel sütött almás pite
A kedvenc pékségedé
3
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el