LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

GYőZD LE ELMéD SáRKáNYAIT A BARNEY’S EZEN HOSSZAN TARTó BRAZIL SZéPSéGéVEL

 
RATING
Brazilian x Afghani
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

Red Dragon Kannabiszmagok

A Red Dragon™-t egy pakisztáni kush és egy vérbeli brazil sativa keresztezésével állítottuk elő. E fajta rügyei jellegzetes és azonnal ütő, egzotikus sativa betépést biztosítanak, amely azonban néhány perccel később csodálatos, nagyon intenzív és hosszan tartó relaxációban folytatódik. Az érett bimbók a guava édes illatát és ízét idézik. A Red Dragon™ közepesen magasra (80–90 cm) nő és nehéz bugákat fejleszt, különleges piros–zöld rügyekkel. Virágzási szakasza rövid (mindössze 8 hét), miközben komoly, jóféle terményt produkál. A Red Dragon™ ciklusa szabadtéren szeptember végére fejeződik be.

Red Dragon Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Brazilian x Afghani
Fizikai ellazulás, eufória, boldogság, éhség
600 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Édes guava, bogyó, fűszer
Fűszeres, fás, édes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Brazilian x Afghani
Fizikai ellazulás, eufória, boldogság, éhség
600 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Édes guava, bogyó, fűszer
Fűszeres, fás, édes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el