LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

ÉREZD, AHOGYAN AZ EGYEDüLáLLóAN FRISS, GYüMöLCSöS TERPéNEK MESéSEN KIELéGíTő TUDATSZABADSáGBA SODORNAK.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Runtz Auto Kannabiszmagok

Runtz Auto a Barney's Farm-tól: A Runtz elsöprő sikere után egyáltalán nem volt más lehetőség, mint létrehozni korábbi munkánk autovirágzó változatát. Ezzel az autoval ugyanazt a kiemelkedő növénycsomagot állíthatjuk elő, de gyorsabban - a vetőmagtól számítva mindössze 70 nap alatt! Végső növekedési magasságként kb. 120 cm várható. A hozamok továbbra is ütősek - tapasztalattal és  megfelelő fényviszonyok mellett akár 600 g/m2 is elérhető. Csakúgy, mint az eredeti, ez a fajta is pazar gyümölcsízű tengerrel mossa el gondjaidat-bajaidat. Killer rügyei vannak, amelyek különféle, részegítő kannabinoid rétegektől nehezek. Sikerült megőriznünk néhány olyan elképesztő ízt, amely az eredetiben is megvolt, így ugyanolyan örömre és élvezetre számíthatsz, csak sokkal rövidebb növekedési idő alatt! Ez a kiegyensúlyozott, mégis pimasz hibrid egy újabb megdöbbentő kikapcsolódási szintre juttat, szétzúzza a mentális feszültségeket és biztosítja, hogy a napodat egy pozitív buborékban tölthesd, védve minden aggodalomtól és negatívumtól.

 
30% Sativa 70% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Runtz Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Runtz Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Runtz Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Runtz x BF Super Auto #1
Nyugtató, relaxáló, euforikus
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
110-140cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes trópusi gyümölcsízek
Édes, gyümölcsök, cukorka
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Runtz x BF Super Auto #1
Nyugtató, relaxáló, euforikus
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
110-140cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes trópusi gyümölcsízek
Édes, gyümölcsök, cukorka

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el