RUNTZ MUFFIN STRAIN
UGORJ BE EGY úJ, GYüMöLCSöS SZERETETVILáGBA A RUNTZ MUFFINNAL
Runtz Muffin Kannabiszmagok
A Barney's Farm Runtz Muffinja a Zkittlez és a Gelato igyekvő egysítésének eredménye. Ez a hálás Cookie-k leszármazottja, figyelemre méltó ízeivel és erőteljes, kiegyensúlyozott természetével biztosan el fog gyönyörködtetni. A laboratórium ezt követően finoman megspékelte egy kis Orange Punch-csal, hogy ne csak növelje az indika %-ot, hanem termelékenységet is jelentősen megdobja. Ennek a finomságnak a megtapasztalása olyan, mintha egy édes, levendula és mandarin illatú takaróba lennénk becsomagolva. A sűrű, parázsló füst gyümölcsös ízzel üt és olyan eufóriát idéz elő, amely egész nap kitart. Engedd el aggodalmaidat és küzdelmeidet, e pazar, gyümölcsös ízű tengerbe merülve. A Runtz Muffin rügyei szó szerint bódító sziruptól csöpögnek, a mutatót elképesztő 29% THC-ra állítva. Fedezd fel a gyermekkorod édességboltjából olyan jól ismert elragadó, kellemes aromákat - a virágzás utolsó szakaszában narancsos marcipán felhangokkal. Az ízletes terpének sokasága miatt ez az eperízű gyönyörűség csodálatos növekedési élményt nyújt bármilyen szintű kertész számára. A kifejlett rügyek finom lila és sötétzöld színárnyalatban pompáznak, valódi öröm látni őket, ahogy csillognak, mint a koronaékszerek. Kültéren akár 2 méter magasság is várható, míg fedett helyen ez a finomság négy hetes vegetatív idő után 110–120 cm körülire nő meg. Ez a kiegyensúlyozott és elegáns hibrid gyorsan eljuttat a kikapcsolódás elképesztő szintjére, eloszlatva minden mentális feszültséget és biztosítva, hogy a napod minden aggodalomtól védett, ragyogó hangulatban teljen. A Runtz Muffin lehetővé teszi, hogy teljesen új felfedezéseket tegyél és új érzéseket tapasztalj meg, gondolataidat békés és filozófiai álmokká alakítva, amelyek elmédet egy napfényben csillogó, gyönyörű hegyi patak állapotába simítják.
30% Sativa 70% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Runtz Muffin kannabisz magok csíráztatásához?
A Runtz Muffin kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.