LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

UGORJ BE EGY úJ, GYüMöLCSöS SZERETETVILáGBA A RUNTZ MUFFINNAL

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Runtz Muffin Kannabiszmagok

A Barney's Farm Runtz Muffinja a Zkittlez és a Gelato igyekvő egysítésének eredménye. Ez a hálás Cookie-k leszármazottja, figyelemre méltó ízeivel és erőteljes, kiegyensúlyozott természetével biztosan el fog gyönyörködtetni. A laboratórium ezt követően finoman megspékelte egy kis Orange Punch-csal, hogy ne csak növelje az indika %-ot, hanem termelékenységet is jelentősen megdobja.  Ennek a finomságnak a megtapasztalása olyan, mintha egy édes, levendula és mandarin illatú takaróba lennénk becsomagolva. A sűrű, parázsló füst gyümölcsös ízzel üt és olyan eufóriát idéz elő, amely egész nap kitart. Engedd el aggodalmaidat és küzdelmeidet, e pazar, gyümölcsös ízű tengerbe merülve. A Runtz Muffin rügyei szó szerint bódító sziruptól csöpögnek, a mutatót elképesztő 29% THC-ra állítva. Fedezd fel a gyermekkorod édességboltjából olyan jól ismert elragadó, kellemes aromákat - a virágzás utolsó szakaszában narancsos marcipán felhangokkal. Az ízletes terpének sokasága miatt ez az eperízű gyönyörűség csodálatos növekedési élményt nyújt bármilyen szintű kertész számára. A kifejlett rügyek finom lila és sötétzöld színárnyalatban pompáznak, valódi öröm látni őket, ahogy csillognak, mint a koronaékszerek. Kültéren akár 2 méter magasság is várható, míg fedett helyen ez a finomság négy hetes vegetatív idő után 110–120 cm körülire nő meg. Ez a kiegyensúlyozott és elegáns hibrid gyorsan eljuttat a kikapcsolódás elképesztő szintjére, eloszlatva minden mentális feszültséget és biztosítva, hogy a napod minden aggodalomtól védett, ragyogó hangulatban teljen. A Runtz Muffin lehetővé teszi, hogy teljesen új felfedezéseket tegyél és új érzéseket tapasztalj meg, gondolataidat békés és filozófiai álmokká alakítva, amelyek elmédet egy napfényben csillogó, gyönyörű hegyi patak állapotába simítják.A Runtz Muffin Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Runtz Muffin törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Runtz Muffin fajta magjaimat?
A Runtz Muffin magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Runtz Muffin fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Runtz Muffin kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Runtz Muffin magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Runtz Muffin magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Runtz Muffin kannabisz magok csíráztatásához?
A Runtz Muffin kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Runtz Muffin Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Felemelő, eufórikus, pihentető, boldog, mélyen nyugtató
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Magas
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Krémes gyümölcscukorka, ananász, citrusfélék
Trópusi cukros édességek, fűszeres ananász, narancscukorka
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Felemelő, eufórikus, pihentető, boldog, mélyen nyugtató
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Magas
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Krémes gyümölcscukorka, ananász, citrusfélék
Trópusi cukros édességek, fűszeres ananász, narancscukorka

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el