LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

GYANTáVAL áTITATOTT RüGYEK éS HIHETETLEN GYüMöLCSöS PROFIL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Runtz X Layer Cake Kannabiszmagok

Bemutatjuk a Barney’s Farm RUNTZ X LAYER CAKE-jét, ez lesz az év 2022-es törzse! valóban a maga kategóriájába tartozik, évek óta az egyik legizgalmasabb alkotás, amelyet ki kell próbálni ezen a nyáron. Tapasztalja meg a legkiválóbb kollektív keverékét a nyugat-parti genetikának, amely szenzációsan egyesülve hihetetlenül erős törzset hoz létre, THC-százalékkal a skálán kívül, nagyszerű termelést beltéren és kint, korlátlan lehetőséggel, amely bármilyen növekedési stílushoz alkalmazkodik. Találkozni a szülőkkel! A Runtz máris meghódította a világot az egyedi ízek és aromák ízletes kombinációjával, amely a két jól bevált és klassz genetikát, a Zkittlezt és a Gelatót keresztezi. A Layer cake bevezetése csak egy másik szintre emeli ezt a törzset. Az esküvői tortát a GMO „Fokhagymás sütivel” keresztezték, ami igazi szörnyeteg gerince a gyártásnak és a THC-fokozónak, majd a díjnyertes Cookies Kush és Skunk #1 szenzációs keresztezése került a keverékbe. Magától értetődik, hogy ennek a szuperhibridnek az összes genetikája helyet érdemel katalógusunkban, de a Barneys Farmnál az a célunk, hogy kivételes egyedi törzseket hozzunk létre. A RUNTZ X LAYER CAKE egy tökéletesen kiegyensúlyozott, 50%-os indica/sativa hibrid, nagyon erős és elnéző, több nagy, indica stílusú, sűrű erdőzöld bimbót hoz létre mély borostyánsárga aláfestéssel, élénk narancssárga szőrszálakkal és arany borostyán kristály trichomák fagyos bevonatával. Ehhez adjuk hozzá a mindössze 65-70 napos gyors virágzási időszakot, beltéri betakarítás 650 g/m2-ig, 120 cm-es magasságig a tenyészidőtől függően, a tesztelt THC %-os szinttel akár hihetetlen 27%-ig a szabadban, ideális körülmények között RUNTZ X LAYER CAKE eléri a 2 méteres magasságot, és növényenként akár 2,5 kg-ot is termel.
50% Sativa 50% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Runtz x Layer Cake kannabisz magok csíráztatásához?
A Runtz x Layer Cake kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Runtz X Layer Cake Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitás, erős testmagasság, felemelő, ellazító.
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
Magas
50%
50%
Indica/Sativa
Citrusos, dízel, földes, fűszeres
Trópusi gyümölcsök, gyógynövényes, édes fűszeres
4
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitás, erős testmagasság, felemelő, ellazító.
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
Magas
50%
50%
Indica/Sativa
Citrusos, dízel, földes, fűszeres
Trópusi gyümölcsök, gyógynövényes, édes fűszeres
4
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el