LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
BUY 10 SEEDS GET 10 FREE Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY

ÉRTéKELNI FOGOD EZEN éLVEZETES éS GYüMöLCSöS INDICA FAJTA öSSZETETT KANNABINOID-PROFILJáT

 
RATING
Blueberry x Afghan
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

SHISKABERRY™ Kannabiszmagok

A SHISKABERRY™ megszületését évekig tartó, komplex munka előzte meg, most azonban végre felvehettük a katalógusunkba ezt az egyedülálló és csodálatos fajtát. A SHISKABERRY™ egészen különleges élményt kínál. Átható földes–fűszeres zamata emlékezetes, finom utóízt képez. Gyönyörű bogyós gyümölcs illata az élvezetek és az intuíciók mélyebb bugyraiba vezeti el a szmókereket. A SHISKABERRY™ egy olyan indica, amelyik pontosan oda röpíti el az embert, ahol lenni szeretne – és ott is tartja! Lehet, hogy előbb megoldja a nyelvet és csak aztán tesz boldoggá, végül pedig egy az egész testet érintő relaxációs masszázsban részesít. Ki vágyhatna ennél többre? Beltéren 8–9 hetes virágzási szakaszra és komoly termésre lehet számítani. A szabadban a SHISKABERRY™ az 1,2 méteres magasságot is elérheti, a vegetációs időszak kitolásával pedig tövenként akár 2 kilogramm csúcsminőségű virággal is megörvendeztetheti a kertészt. A száraz klímát preferálja.

Shiskaberry Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Blueberry x Afghan
Boldogság, ellazulás
1500-2000
500-600 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Földes, fűszeres
Pikáns, bogyó
FORRÓ
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Blueberry x Afghan
Boldogság, ellazulás
1500-2000
500-600 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Földes, fűszeres
Pikáns, bogyó
FORRÓ

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el