LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

DACOLJ A VALóSáGGAL E CSODANöVéNY SEGíTSéGéVEL éS KELJ HIRTELEN éLETRE

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

Sin Tra Bajo Auto Kannabiszmagok

A Sin Tra Bajo megalkotásánál kimondottan a könnyű termeszthetőség volt a szempontunk. Színtiszta afgán Mazari indicánk és korszerű Lowryder #1-ünk gyermeke. A Sin Tra Bajo alacsony, bokros növény, főként indica jegyekkel. Vegetációs időszaka alig négy hét múltán virágzásba csap át, és újabb négy hét elteltével már betakarításra kész. A Sin Tra Bajo csak 55–65 cm magasra nő, kövér, nehéz bugáiban csábító földes–karamellás aromájú rügyek fejlődnek. THC- és CBD-tartalma egyaránt meglehetősen magas.A Sin Tra Bajo Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Sin Tra Bajo Auto törzse az 10% Sativa 90% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Sin Tra Bajo Auto fajta magjaimat?
A Sin Tra Bajo Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Sin Tra Bajo Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Sin Tra Bajo Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Sin Tra Bajo Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Sin Tra Bajo Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Sin Tra Bajo Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Sin Tra Bajo Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Sin Tra Bajo Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Mazari x Lowryder #1
Boldog, éhes, ellazult, nyugtató, lusta
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, friss, gyümölcsös
Vajkaramella, földes, gyógynövényes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Mazari x Lowryder #1
Boldog, éhes, ellazult, nyugtató, lusta
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, friss, gyümölcsös
Vajkaramella, földes, gyógynövényes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el