LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

DACOLJ A VALóSáGGAL E CSODANöVéNY SEGíTSéGéVEL éS KELJ HIRTELEN éLETRE

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

SIN TRA BAJO AUTO™ Kannabiszmagok

A Sin Tra Bajo megalkotásánál kimondottan a könnyű termeszthetőség volt a szempontunk. Színtiszta afgán Mazari indicánk és korszerű Lowryder #1-ünk gyermeke. A Sin Tra Bajo™ alacsony, bokros növény, főként indica jegyekkel. Vegetációs időszaka alig négy hét múltán virágzásba csap át, és újabb négy hét elteltével már betakarításra kész. A Sin Tra Bajo™ csak 55–65 cm magasra nő, kövér, nehéz bugáiban csábító földes–karamellás aromájú rügyek fejlődnek. THC- és CBD-tartalma egyaránt meglehetősen magas.

Sin Tra Bajo Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Mazari x Lowryder #1
Boldog, éhes, ellazult, nyugtató, lusta
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, friss, gyümölcsös
Vajkaramella, földes, gyógynövényes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Mazari x Lowryder #1
Boldog, éhes, ellazult, nyugtató, lusta
550 gr/m˛
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, friss, gyümölcsös
Vajkaramella, földes, gyógynövényes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el