LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

FEDEZD FEL A TéR IZGALMAS úJ DIMENZIóIT EZZEL A NAGYON SZERETETT KLASSZIKUSSAL, AUTOVIRáGZó FORMáTUMBAN

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Skywalker OG Auto Kannabiszmagok

A Skywalker OG szuper autovirágzó megérkezett. Söpörj végig a napon ezzel a kiemelkedő autovirágzó kannabisz törzzsel. Fénykardod lüktetni és villogni fog, amikor megtapasztalod a Skywalkert és először szabadítod fel az erő hatalmát. A laboratórium nagy kedvence volt ennek a példánynak a kitenyésztése. TONI13 saját maga próbálta ki, és a kiemelkedő eredmények miatt úgy döntöttünk, hogy autovirágzó formátumban bocsájtjuk forgalomba. Ez az aromás autovirágzó szó szerint fenyő ízesítésű karácsonyfává robban csupán 70-75 nap alatt, rengeteg dicsőséges, erőtől duzzadó virágot termesztve, amelyek csillogó THC kristályoktól roskadoznak. Végső magassága legfeljebb 1.2 méter. Tapasztald meg a gyilkos amerikai genetika, a „Skywalker OG” izgalmát, amelyet a Barney's Farm csapata szakszerűen csomagolt be egy szaftos, meghökkentő 23% THC-s autoflower csomagba. Óvakodj az érzékszervi túlterheléstől! A Skywalker OG meglehetősen felpezsdítő élmény lehet, ha még nem állsz készen a lelki nyugalom legmagasabb szintjeire. A teljes test relaxációjára és mentális tisztaságára számíthatsz, gyakran átütő meglátásokkal és felismerésekkel. Ez egy elég rendesen tudattágító anyag, örülni fogsz, hogy elültetted. Ne hagyd ki az autovirágzók e kis gyönyörűségét.A Skywalker OG Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Skywalker OG Auto törzse az 25% Sativa 75% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Skywalker OG Auto fajta magjaimat?
A Skywalker OG Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Skywalker OG Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Skywalker OG Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Skywalker OG Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Skywalker OG Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Skywalker OG Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Skywalker OG Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Skywalker OG Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Nyugtató, erős, elmetágító
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes, földes, fenyő
Trópusi gyümölcsök, citrus és dízel
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Nyugtató, erős, elmetágító
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes, földes, fenyő
Trópusi gyümölcsök, citrus és dízel

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el