LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Sour Diesel KannabiszmagokA Sour Diesel Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Sour Diesel törzse az 70% Sativa 30% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Sour Diesel fajta magjaimat?
A Sour Diesel magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Sour Diesel fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Sour Diesel kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Sour Diesel magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Sour Diesel magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Sour Diesel kannabisz magok csíráztatásához?
A Sour Diesel kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Sour Diesel Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
70 - 75
OKTÓBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
30%
70%
NAGYRÉSZT SATIVA
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
70 - 75
OKTÓBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
30%
70%
NAGYRÉSZT SATIVA

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el