LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Strawberry Cheesecake Auto
Strawberry Cheesecake Auto 1Strawberry Cheesecake Auto 2Strawberry Cheesecake Auto 3Strawberry Cheesecake Auto 4Strawberry Cheesecake Auto 5
Strawberry Cheesecake Auto 6Strawberry Cheesecake Auto 7Strawberry Cheesecake Auto 8Strawberry Cheesecake Auto 9Strawberry Cheesecake Auto 10

STRAWBERRY CHEESECAKE AUTO STRAIN

EGY AFGáN OG TALáLKOZIK A STRAWBERRY PIE-JAL EBBEN AZ íNYCSIKLANDó GYöNYöRűSéGBEN

 
RATING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Strawberry Cheesecake Auto Kannabiszmagok

Egy teljesen egyedi csavarral, a Barneys Farm a saját Strawberry Cheesecake Autonkkal folytatja az úttörő genetika létrehozására irányuló törekvését. Különböző eperterpénben gazdag törzseinkkel végzett kiterjedt, szelektív nemesítést követően egy lenyűgözően finom Strawberry Pie-fenót választottunk. A laboratórium ezt követően keresztezte ezt egy ritka afgán OG-val. Ezeknek az Indica domináns Kush-jellemzőknek az infúziója biztosítja a gyors növekedést, a hihetetlen termelési képességeket és az erős, stabil szerkezetet. Mivel ezt az művünket a BF Super Auto #1-ünkkel kereszteztük, a Strawberry Cheesecake Auto hűvösebb éghajlaton is boldogul, élettartama hosszabb, mint a legtöbb autovirágzónak, de tökéletesen kompakt, és egy szempillantás alatt befejezi életciklusát. Növekedési szakaszában a Strawberry Cheesecake Auto rendszerint nem nagy igényű, mielőtt a tompa alakú virágzó ágak gyors növekedése kinyúlna, sötétzöld levelei végül átalakulnak, gyönyörű mély lila árnyalatokat hozva létre. Egyértelműen ez egy nagyon ragacsos, gyantás növény, mélynarancssárga virágait vastag trichómaréteg borítja, ami rendkívül kifinomult tortadíszítéshez hasonlít. Az aromái meglehetősen érdekfeszítőek, édes kecskesajt, érett, földes skunk jegyeivel, a tetején epres hasis és friss erdei bogyós gyümölcsök finom elegye.A Strawberry Cheesecake Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Strawberry Cheesecake Auto törzse az 25% Sativa 75% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Strawberry Cheesecake Auto fajta magjaimat?
A Strawberry Cheesecake Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Strawberry Cheesecake Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Strawberry Cheesecake Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Strawberry Cheesecake Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Strawberry Cheesecake Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Strawberry Cheesecake Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Strawberry Cheesecake Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Strawberry Cheesecake Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
75 - 80
90-110cm
100-140cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes, epres, sajttorta
Epres hasis, sajttorta
4
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
75 - 80
90-110cm
100-140cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes, epres, sajttorta
Epres hasis, sajttorta
4
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el