LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

HAGYD, HOGY EZ A CSáBíTó EPRES öRöM áTJáRJA AZ AGYAD éS A TESTED

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Strawberry Lemonade Kannabiszmagok

Örömmel adunk hírt a Barney’s Farm legfrissebb eper és citrom ízű kreációja, a STRAWBERRY LEMONADE megszületéséről. A bivalyerős, főként sativa típusú Strawberryt fenomenális Lemon OG-nkkel keresztezve egy olyan fajtát alkottunk, amelytől garantáltan elzsibbadnak a szaglóreceptorok, felrobbannak az ízlelőbimbók és pezsegni kezd az agy. A gyümölcsös ízű terpének előbb a relaxáció eperpiros világába katapultálják a fogyasztót, aztán szertefoszlatják a fájdalmat és energetizálnak. A STRAWBERRY LEMONADE nappali ellátásra is kiválóan alkalmas – döbbenetesen magas, a 20 százalékot is meghaladó THC-tartalmát laboratóriumi vizsgálatok igazolják! Már egy kevés Lemonade is sok mindenre képes! Bármi is az, amit keresel, ne hagyd ki a Barney’s Farm katalógus szikrázóan új termékét, a STRAWBERRY LEMONADE-ot! 

Kültéren, kiváló körülmények között akár 2,5 kg-os hozam valósítható meg, míg beltérben hatalmas, 700 gramm/négyzetméteres hozamra számíthatsz, 60-70 napos virágzási idővel.A Strawberry Lemonade Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Strawberry Lemonade törzse az 60% Sativa 40% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Strawberry Lemonade fajta magjaimat?
A Strawberry Lemonade magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Strawberry Lemonade fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Strawberry Lemonade kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Strawberry Lemonade magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Strawberry Lemonade magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Strawberry Lemonade kannabisz magok csíráztatásához?
A Strawberry Lemonade kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Strawberry Lemonade Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Strawberry x Lemon OG
Kreatív, nyugtató, felemelő, boldog, koncentrált, energikus
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
60 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Magas
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Epres limonádé, citrom, poshadt eper, édes
Édes citrom, földes eper, gyümölcsös hasis
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Strawberry x Lemon OG
Kreatív, nyugtató, felemelő, boldog, koncentrált, energikus
2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
60 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Magas
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Epres limonádé, citrom, poshadt eper, édes
Édes citrom, földes eper, gyümölcsös hasis
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el