LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

HAGYD, HOGY EZ A CSáBíTó EPRES öRöM áTJáRJA AZ AGYAD éS A TESTED

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Strawberry Lemonade Kannabiszmagok

Örömmel adunk hírt a Barney’s Farm legfrissebb eper és citrom ízű kreációja, a STRAWBERRY LEMONADE™ megszületéséről. A bivalyerős, főként sativa típusú Strawberryt fenomenális Lemon OG-nkkel keresztezve egy olyan fajtát alkottunk, amelytől garantáltan elzsibbadnak a szaglóreceptorok, felrobbannak az ízlelőbimbók és pezsegni kezd az agy. A gyümölcsös ízű terpének előbb a relaxáció eperpiros világába katapultálják a fogyasztót, aztán szertefoszlatják a fájdalmat és energetizálnak. A STRAWBERRY LEMONADE™ nappali ellátásra is kiválóan alkalmas – döbbenetesen magas, a 20 százalékot is meghaladó THC-tartalmát laboratóriumi vizsgálatok igazolják! Már egy kevés Lemonade is sok mindenre képes! Bármi is az, amit keresel, ne hagyd ki a Barney’s Farm katalógus szikrázóan új termékét, a STRAWBERRY LEMONADE™-ot! 

Kültéren, kiváló körülmények között akár 2,5 kg-os hozam valósítható meg, míg beltérben hatalmas, 700 gramm/négyzetméteres hozamra számíthatsz, 60-70 napos virágzási idővel.

Strawberry Lemonade Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Strawberry x Lemon OG
Kreatív, nyugtató, felemelő, boldog, koncentrált, energikus
2500
700 gr/m˛
60 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
250cm
Magas
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Epres limonádé, citrom, poshadt eper, édes
Édes citrom, földes eper, gyümölcsös hasis
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Strawberry x Lemon OG
Kreatív, nyugtató, felemelő, boldog, koncentrált, energikus
2500
700 gr/m˛
60 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
250cm
Magas
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Epres limonádé, citrom, poshadt eper, édes
Édes citrom, földes eper, gyümölcsös hasis
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el