LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Sweet Tooth Auto
Sweet Tooth Auto 1Sweet Tooth Auto 2Sweet Tooth Auto 3Sweet Tooth Auto 4Sweet Tooth Auto 5
Sweet Tooth Auto 6Sweet Tooth Auto 7Sweet Tooth Auto 8Sweet Tooth Auto 9

SWEET TOOTH AUTO

TAPASZTALD MEG EZEN öRöK KLASSZIKUS éDESSéGéT éS EREJéT öNVIRáGZó VáLTOZATBAN IS

 
RATING
Sweet Tooth x Auto
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

SWEET TOOTH AUTO™ Kannabiszmagok

Legendás Sweet Tooth™-unk bőtermő, autovirágzó változata, amely a Barney’s eredeti Sweet Tooth™-a és egy korszerű autovirágzó fajta keresztezéséből jött létre. A Sweet Tooth™ főbb jellemvonásai természetesen ebben az autovirágzó variánsban is fellelhetők. A Sweet Tooth Auto™ 35 nap elteltével vált át a vegetációs szakaszból virágzásra. Kompakt növekedésű, mintegy 80 cm magasságot elérő fajta. A szabadban termesztve tövenként átlagosan 200 grammos hozamot produkál. A Sweet Tooth Auto™ 75–80 nap alatt éri el ciklusa végét.

Sweet Tooth Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Sweet Tooth x Auto
Éhes, nyugodt, álmos, testi feldobottság
600 gr/m˛
75 - 80
70/90cm
70cm
90cm
RÖVID
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Mangó, barack
Virágos, gyógynövényes, földes, fenyő, citrus
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Sweet Tooth x Auto
Éhes, nyugodt, álmos, testi feldobottság
600 gr/m˛
75 - 80
70/90cm
70cm
90cm
RÖVID
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Mangó, barack
Virágos, gyógynövényes, földes, fenyő, citrus

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el