LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

TáGíTSD KI ELMéDET éS NYUGTASD MEG TESTED EZZEL AZ áLOMSZERű, KUPAGYőZTES SATIVA FAJTáVAL

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Tangerine Dream Kannabiszmagok

Tangerine Dream nevű indica-dominált fajtánk bódítóan édeskés mandarin aromájával, valamint az egyszerre felpörgető és lenyugtató hatásával hívja fel magára a figyelmet. 65 napos virágzási szakasza rendkívül rövidnek számít. A körülbelül méteresre növő, számos vastag oldalágat fejlesztő Tangerine Dream négyzetméterenként 600 gramm hozamot produkál. Az utolsó hetekben támasztékot igényel. Bugái nagyok és nehezek, tele vörös és narancsszínű trichomákkal.A Tangerine Dream Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Tangerine Dream törzse az 60% Sativa 40% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Tangerine Dream fajta magjaimat?
A Tangerine Dream magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Tangerine Dream fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Tangerine Dream kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Tangerine Dream magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Tangerine Dream magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Tangerine Dream kannabisz magok csíráztatásához?
A Tangerine Dream kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Tangerine Dream Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Test ellazítása, agyi, eufória, felemelő
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Narancs, bogyó, citrus, cukros, trópusi
Intenzív citrusos, bogyók
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Test ellazítása, agyi, eufória, felemelő
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Narancs, bogyó, citrus, cukros, trópusi
Intenzív citrusos, bogyók

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el