LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Tangerine Dream Auto
Tangerine Dream Auto 1Tangerine Dream Auto 2Tangerine Dream Auto 3Tangerine Dream Auto 4Tangerine Dream Auto 5
Tangerine Dream Auto 6Tangerine Dream Auto 7Tangerine Dream Auto 8Tangerine Dream Auto 9Tangerine Dream Auto 10

TANGERINE DREAM AUTO

HASZNáLD KI KLASSZIKUSUNK, A TANGERINE DREAM E HIHETETLENüL GYORSAN VIRáGZó VáLTOZATáT

 
RATING
Tangerine Dream x Autoflower #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

TANGERINE DREAM AUTO™ Kannabiszmagok

A Tangerine Dream Auto™-t ráadásnak szántuk díjnyertes coffeeshop klasszikusunk, a Tangerine Dream™ kedvelőinek. A szmókerek és a termesztők egyaránt elégedettek lehetnek az eredménnyel. A Tangerine Dream Auto™ a csírázástól számítva 70 napos ciklusa különlegesen rövidnek számít. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy csak 70 cm magasra nő, számos oldalágának köszönhetően bő hozamot produkál. Ez a döntően indica típusú autovirágzó variáns ugyanazt a markáns, intenzív citrusos aromát adja valamivel alacsonyabb THC-tartalom mellett, CBD lökete azonban kiegyensúlyozott szellemi élményt biztosít.

Tangerine Dream Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Tangerine Dream x Autoflower #1
Kiegyensúlyozott, agyi, ellazító, vigasztaló
500 gr/m˛
500
70 - 75
60-70cm
60-70cm
60-70cm
RÖVID
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Savanykás, citrus, intenzív
Mandarin, citrusos, édes
4
15 ltr
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT
MAGAS
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Tangerine Dream x Autoflower #1
Kiegyensúlyozott, agyi, ellazító, vigasztaló
500 gr/m˛
500
70 - 75
60-70cm
60-70cm
60-70cm
RÖVID
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Savanykás, citrus, intenzív
Mandarin, citrusos, édes
4
15 ltr
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT
MAGAS

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el