LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

RAGADD MEG A SAJTOT! ESZMéLETLEN HáROMSAJTOS MűREMEK A SAJTIMáDóK SZáMáRA

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Triple Cheese Kannabiszmagok

A Triple Cheese a Barney’s Farm Blue Cheese-ének és az erőteljes Original Cheese (Skunk#1 fenotípus) házasításával keletkezett, de számos generációt felölelő szelekcióra és visszakeresztezésére volt szükség ahhoz, hogy elnyerje jelenlegi formáját. A Triple Cheese pontosan olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Bukéjában kétségkívül a sajtszag dominál. A Triple Cheese roppant egyszerűen termeszthető, sűrű rügyei markáns áfonya és érett sajtszagot árasztanak. A 22 százalékot rendszeresen meghaladó THC-tartalmánál fogva elég nagyot is üt.A Triple Cheese Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Triple Cheese törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Triple Cheese fajta magjaimat?
A Triple Cheese magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Triple Cheese fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Triple Cheese kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Triple Cheese magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Triple Cheese magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Triple Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Triple Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Triple Cheese Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Old Cheese x Blue Cheese
Csiklandós izgatás, testi feldobottság, hosszan tartó, boldog
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Sajtos, gyógynövényes, édes, savanyú, nyirkos
Édes, krémes sajt, pikáns
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Old Cheese x Blue Cheese
Csiklandós izgatás, testi feldobottság, hosszan tartó, boldog
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Sajtos, gyógynövényes, édes, savanyú, nyirkos
Édes, krémes sajt, pikáns

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el