LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

RAGADD MEG A SAJTOT! ESZMéLETLEN HáROMSAJTOS MűREMEK A SAJTIMáDóK SZáMáRA

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

TRIPLE CHEESE™ Kannabiszmagok

A Triple Cheese™ a Barney’s Farm Blue Cheese™-ének és az erőteljes Original Cheese (Skunk#1 fenotípus) házasításával keletkezett, de számos generációt felölelő szelekcióra és visszakeresztezésére volt szükség ahhoz, hogy elnyerje jelenlegi formáját. A Triple Cheese pontosan olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Bukéjában kétségkívül a sajtszag dominál. A Triple Cheese™ roppant egyszerűen termeszthető, sűrű rügyei markáns áfonya és érett sajtszagot árasztanak. A 22 százalékot rendszeresen meghaladó THC-tartalmánál fogva elég nagyot is üt.

Triple Cheese Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Old Cheese x Blue Cheese
Csiklandós izgatás, testi feldobottság, hosszan tartó, boldog
600 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Sajtos, gyógynövényes, édes, savanyú, nyirkos
Édes, krémes sajt, pikáns
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Old Cheese x Blue Cheese
Csiklandós izgatás, testi feldobottság, hosszan tartó, boldog
600 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Sajtos, gyógynövényes, édes, savanyú, nyirkos
Édes, krémes sajt, pikáns

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el