TRIPLE CHEESE STRAIN
RAGADD MEG A SAJTOT! ESZMéLETLEN HáROMSAJTOS MűREMEK A SAJTIMáDóK SZáMáRA
Triple Cheese Kannabiszmagok
A Triple Cheese a Barney’s Farm Blue Cheese-ének és az erőteljes Original Cheese (Skunk#1 fenotípus) házasításával keletkezett, de számos generációt felölelő szelekcióra és visszakeresztezésére volt szükség ahhoz, hogy elnyerje jelenlegi formáját. A Triple Cheese pontosan olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Bukéjában kétségkívül a sajtszag dominál. A Triple Cheese roppant egyszerűen termeszthető, sűrű rügyei markáns áfonya és érett sajtszagot árasztanak. A 22 százalékot rendszeresen meghaladó THC-tartalmánál fogva elég nagyot is üt.
A Triple Cheese Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Triple Cheese törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Triple Cheese fajta magjaimat?
A Triple Cheese magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Triple Cheese fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Triple Cheese kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Triple Cheese magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Triple Cheese magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Triple Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Triple Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.