TRIPLE CHEESE STRAIN
RAGADD MEG A SAJTOT! ESZMéLETLEN HáROMSAJTOS MűREMEK A SAJTIMáDóK SZáMáRA
Triple Cheese Kannabiszmagok
A Triple Cheese a Barney’s Farm Blue Cheese-ének és az erőteljes Original Cheese (Skunk#1 fenotípus) házasításával keletkezett, de számos generációt felölelő szelekcióra és visszakeresztezésére volt szükség ahhoz, hogy elnyerje jelenlegi formáját. A Triple Cheese pontosan olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Bukéjában kétségkívül a sajtszag dominál. A Triple Cheese roppant egyszerűen termeszthető, sűrű rügyei markáns áfonya és érett sajtszagot árasztanak. A 22 százalékot rendszeresen meghaladó THC-tartalmánál fogva elég nagyot is üt.
20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Triple Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Triple Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.