LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA STRAIN

ENGEDD, HOGY EZ AZ ERőTELJES BANáN EGY VéRBELI TRóPUSI KIRáNDULáSRA VIGYEN AZ EUFóRIA VILáGáBA

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Tropicanna Banana Kannabiszmagok

 Cali kollekciónk újabb ízgazdag tagja. Hipnotikus hatású trópusi koktél friss és gyümölcsös ízekkel, kompromisszumoktól mentes erővel és rendkívüli termési potenciállal felvértezve. Ez a figyelemre méltó hibrid édes, ragacsos, felpörgött, erőteljes hatású, és remekül teljesítő genetikája a termesztők őszinte bámulatát váltja ki. A Barney's Farm megszelídítette ezt a Sativa-domináns hibridet (60% Sativa, 40% Indica), és óriási, csillogó, édes trópusi gyümölcs illatú trichomokkal díszítette ki. A Tropicanna (Girl Scout Cookies x Tangie) és némi Banana Kush tökéletesen kidolgozott összeházasítása nyugtató Indica-hatást kölcsönöz. Engedd, hogy a fajta pezsgő személyisége bevezessen az eufórikus izgalom és rejtély világába. A Tropicanna Banana rendkívül életteli növény, amely megfelelő kezekben hatalmas hozamra képes. Beltérben akár 1,1 m-es magasság várható, 700 gramm/négyzetméter hozammal (65-70 napon belüli virágzással), míg a szabadban növényenként akár a 2 kg-os hozam is remekül elérhető. A 22-25%-os THC-tartalom rendkívüli terápiás értéket és fellendítő, élénkítő hatást biztosít, amely az egész nap során kitart.A Tropicanna Banana Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Tropicanna Banana törzse az 60% Sativa 40% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Tropicanna Banana fajta magjaimat?
A Tropicanna Banana magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Tropicanna Banana fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Tropicanna Banana kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Tropicanna Banana magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Tropicanna Banana magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Tropicanna Banana kannabisz magok csíráztatásához?
A Tropicanna Banana kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Tropicanna Banana Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Tropicanna x Banana Kush
Boldog, feldobott, ellazult
2000 gr/plant
650-750 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Gyümölcsös, banán, trópusi
Földes, pikáns
4
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Tropicanna x Banana Kush
Boldog, feldobott, ellazult
2000 gr/plant
650-750 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Gyümölcsös, banán, trópusi
Földes, pikáns
4
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el