LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Utopia Haze
Utopia Haze 1Utopia Haze 2Utopia Haze 3Utopia Haze 4Utopia Haze 5
Utopia Haze 10

UTOPIA HAZE

BúJJ EL A VILáG ELőL SZíVMELENGETő, DíJNYERTES BRAZILIAN HAZE FAJTáNKKAL

Cup Winner
RATING
Brazilian landrace
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

UTOPIA HAZE™ Kannabiszmagok

Az Utopia Haze™-t egy elsőrangú, főleg sativa típusú brazil fajtából fejlesztettük ki. A gondosan kiválogatott növények többszöri visszakeresztezésével kaptuk meg a végeredményt. Amikor 2008-ban először piacra dobtuk, abban az évben az Utopia Haze™ lett a Kannabisz Kupa fődíjasa, sőt a Kannabisz Kupa mellett a Sativa Kupát is elhozta nekünk. Az Utopia Haze™ 130 cm magasra is megnő, igen bőven terem, miközben jól ellenáll a gombás és más betegségeknek. Szinte kicsattan a citrusos és mentolos aromáktól, hatását tekintve pedig erőteljes és hosszantartó szellemi élménnyel ajándékozza meg a szmókereket.

Utopia Haze Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Brazilian landrace
Agyi felemelés, ködös ellazulás, álmosság
650 gr/m˛
70 - 75
OKTÓBER
3rd-4th week
110/130cm
110cm
130cm
KÖZEPES
10%
90%
NAGYRÉSZT SATIVA
Gyümölcsös, fűszeres, menta, citrus
Gyümölcsös, fás, pikáns, földes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Brazilian landrace
Agyi felemelés, ködös ellazulás, álmosság
650 gr/m˛
70 - 75
OKTÓBER
3rd-4th week
110/130cm
110cm
130cm
KÖZEPES
10%
90%
NAGYRÉSZT SATIVA
Gyümölcsös, fűszeres, menta, citrus
Gyümölcsös, fás, pikáns, földes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el