LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Vanilla Kush
Vanilla Kush 1Vanilla Kush 2Vanilla Kush 3Vanilla Kush 4Vanilla Kush 5
Vanilla Kush 6Vanilla Kush 7Vanilla Kush 8Vanilla Kush 9

VANILLA KUSH STRAIN

MERüLJ EL A VANíLIáS éLMéNY VILáGáBAN EZZEL A NéPSZERű, üTőS KUSH FAJTáVAL

Cup Winner
RATING
Afghani Kush x Kashmir
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

VANILLA KUSH™ Kannabiszmagok

A Vanilla Kush™ egy gyorsan levirágzó afgán indica törzs és egy kasmíri magból kinevelt fajta keveréke. A kasmíri növény azért különleges, mert szokatlanul erős vanília aromája van és rengeteg hasist ad. A Vanilla Kush™ a legjobb afgán genetikájú indica erejét a Kasmír-völgy magashegységi aromájával ötvözi. A Vanilla Kush™ bokros oldalágakat fejleszt és bőségesen terem. Méretes tömör, szemet gyönyörködtető bugáit vörös és aranyszínű kelyhek borítják. A pompás kinézetű érett bimbók átható vanília- és fenyőillatot árasztanak. Hatása intenzív és hosszan tartó fizikai megnyugvás.

Vanilla Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghani Kush x Kashmir
Eufória, boldog, nyugodt, álmos
600 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes melasz, vanília, édes levendula, citrus, földes
Vanília, melasz, virágos, levendula
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghani Kush x Kashmir
Eufória, boldog, nyugodt, álmos
600 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes melasz, vanília, édes levendula, citrus, földes
Vanília, melasz, virágos, levendula

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el