LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH

FEDEZD FEL A VALóDI INDIAI GéNEKET EBBEN A HIHETETLEN KUSH éS CHARAS öSSZETéTELű BOKORBAN

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

VIOLATOR KUSH™ Kannabiszmagok

Meglehetősen hosszú időt töltöttünk a Himalájában és a Malana-völgyben a régió legjobb genetikájú növényeinek kiválasztásával és begyűjtésével. A Malana Charast ereje és hasist szolgáltató jellege miatt szemeltük ki magunknak. Ezt a tisztán indica típusú Hindu Kush-sal keresztezve született meg a VIOLATOR KUSH™ – egy bőtermő, főleg indica jellegű fajta. Ez az alacsony növény nagy leveleket, vastag törzset és számos oldalágat fejleszt, amelyek támasztékot igényelhetnek. A VIOLATOR KUSH™ különleges trichoma-sűrűsége, illetve furcsán dohos illata és íze miatt érdemel figyelmet. Ez a fajta csodálatos „couchlock”-kal ajándékozza meg a szmókereket.

Violator Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Malana Charas x Hindu Kush
Testi feldobottság, eufória, közösségi, beszédes, álmos
650 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Fűszeres fenyő, bors
Fűszeres, pikáns, földes, hasis, trópusi
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Malana Charas x Hindu Kush
Testi feldobottság, eufória, közösségi, beszédes, álmos
650 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Fűszeres fenyő, bors
Fűszeres, pikáns, földes, hasis, trópusi

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el