LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS, íNYCSIKLANDó GöRöGDINNYE éS éDES CITRUSFéLéK AMERIKAI GYüMöLCSöS FúZIóJáT.

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Watermelon Zkittlez Kannabiszmagok

Watermelon Zkittlez a Barney's Farm-tól: Ez a csodálatosan kiegyensúlyozott hibrid súlyos sativa növekedési mintázatokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy nagy hozamú termelőüzemmé váljon. Néhány termelő növényenként több mint 1 kg-ot is képes elérni, ha szeretettel kezeli! Beltéri körülmények között 550g/m2 körüli mennyiségre számíthatunk. A kannabisz-törzsek e csodálatos példányának fogyasztása élénkítő és erősen energizáló hatást eredményez. A szép és illatos, Watermelon Zkittlez elkápráztat majd jókedvű hatásával, amely feldobja a testet és a lelket. Igazi gyógyír a napi stresszre és problémákra. Ezek mind csodával határos módon eltűnnek a füstfelhőben.  63 napon belül, ez a szépség virágba borul mint egy rakéta, és magas ágakat növeszt, amelyek  rengeteg rüggyel vannak tele. A 63. napon készen áll. Felejthetetlen illatok bukkannak fel a virágzási folyamat során és a szárítás különböző szakaszaiban. A Watermelon vidám és boldog hatása összeolvadva csodálatos Zkittlezünkkel egy teljesen fantasztikus és gyümölcsös kannabiszélményt nyújt, amelyért újra meg újra vissza fogsz térni.A Watermelon Zkittlez Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Watermelon Zkittlez törzse az 45% Sativa 55% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Watermelon Zkittlez fajta magjaimat?
A Watermelon Zkittlez magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Watermelon Zkittlez fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Watermelon Zkittlez kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Watermelon Zkittlez magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Watermelon Zkittlez magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Watermelon Zkittlez kannabisz magok csíráztatásához?
A Watermelon Zkittlez kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Watermelon Zkittlez Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Watermelon x Zkittlez
Felemelő, euforikus kapcsolat, megnyugtató
1000 gr/plant
500-600 gr/m˛
63
SZEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös görögdinnye és szőlő
Trópusi gyümölcsök, édes bogyós gyümölcsök
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Watermelon x Zkittlez
Felemelő, euforikus kapcsolat, megnyugtató
1000 gr/plant
500-600 gr/m˛
63
SZEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös görögdinnye és szőlő
Trópusi gyümölcsök, édes bogyós gyümölcsök

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el