LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Watermelon Zkittlez Auto

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO

NE HAGYD KI EZT AZ AUTOVIRáGZó BESTSELLERT, A TRóPUSI GYöNYöR FANTASZTIKUS GYüMöLCSöS FúZIóJáT.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO™ Kannabiszmagok

A Barneys Farm Watermelon Zkittlez Auto-ja: Vigyázz, mert a Watermelon Zkittlez Auto erejétől szétesel, mint a tekebábuk egy jó gurítás után. Fedezd fel a különféle gyümölcsös aromáit, miközben habzanak és pezsegnek ebből a fenomenális, szőrezettel borított THC-gyárból. Ez a fajta könnyen növekszik, mégis egy legnyűgöző autovirágzó. Tapasztalt kezekben óriási hozamot képes produkálni, amely meghaladja az 550gr/m²-t. Ez azt jelenti, hogy egy egyszerű növény, amely lényegében magától megnő, így ideális választás lehet kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Ez a szenzációs fajta ültetés után már 70 nappal virágzani fog, egy igazi sebességdémon. Nagyon könnyű trimmelni, így a betakarítása gyerekjáték. Pezsgő hatása finoman kényeztet és rendkívül békés lelkiállapotba ringat. A Watermelon Skittlez Auto legfeljebb 140 cm magasra nő, így ideális teraszra és erkélyre. A magas THC-szint (26%) mély és hosszan tartó euforikus hatást biztosít. Èletedben legalább egyszer mindenkeépp próbáld ki a Watermelon Zkittlez Auto hihetelneül trópusi ízeit. Nem fogod megbánni.

Watermelon Zkittlez Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
BELTÉRI/KÜLTÉRI
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Felemelő relaxáció
600-700
550 gr/m˛
70
120-140cm
140cm
KÖZEPES
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
NEM
Gyümölcsös görögdinnye, édes bogyók
Trópusi gyümölcscukor
2
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
BELTÉRI/KÜLTÉRI
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Felemelő relaxáció
600-700
550 gr/m˛
70
120-140cm
140cm
KÖZEPES
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
NEM
Gyümölcsös görögdinnye, édes bogyók
Trópusi gyümölcscukor
2

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el