LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Watermelon Zkittlez Auto
Watermelon Zkittlez Auto 1Watermelon Zkittlez Auto 2Watermelon Zkittlez Auto 3Watermelon Zkittlez Auto 4Watermelon Zkittlez Auto 5
Watermelon Zkittlez Auto 6Watermelon Zkittlez Auto 7Watermelon Zkittlez Auto 8Watermelon Zkittlez Auto 9Watermelon Zkittlez Auto 10

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO STRAIN

NE HAGYD KI EZT AZ AUTOVIRáGZó BESTSELLERT, A TRóPUSI GYöNYöR FANTASZTIKUS GYüMöLCSöS FúZIóJáT.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Watermelon Zkittlez Auto Kannabiszmagok

A Barneys Farm Watermelon Zkittlez Auto-ja: Vigyázz, mert a Watermelon Zkittlez Auto erejétől szétesel, mint a tekebábuk egy jó gurítás után. Fedezd fel a különféle gyümölcsös aromáit, miközben habzanak és pezsegnek ebből a fenomenális, szőrezettel borított THC-gyárból. Ez a fajta könnyen növekszik, mégis egy legnyűgöző autovirágzó. Tapasztalt kezekben óriási hozamot képes produkálni, amely meghaladja az 550gr/m²-t. Ez azt jelenti, hogy egy egyszerű növény, amely lényegében magától megnő, így ideális választás lehet kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Ez a szenzációs fajta ültetés után már 70 nappal virágzani fog, egy igazi sebességdémon. Nagyon könnyű trimmelni, így a betakarítása gyerekjáték. Pezsgő hatása finoman kényeztet és rendkívül békés lelkiállapotba ringat. A Watermelon Skittlez Auto legfeljebb 140 cm magasra nő, így ideális teraszra és erkélyre. A magas THC-szint (26%) mély és hosszan tartó euforikus hatást biztosít. Èletedben legalább egyszer mindenkeépp próbáld ki a Watermelon Zkittlez Auto hihetelneül trópusi ízeit. Nem fogod megbánni.



A Watermelon Zkittlez Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Watermelon Zkittlez Auto törzse az 40% Sativa 60% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Watermelon Zkittlez Auto fajta magjaimat?
A Watermelon Zkittlez Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Watermelon Zkittlez Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Watermelon Zkittlez Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Watermelon Zkittlez Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Watermelon Zkittlez Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Watermelon Zkittlez Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Watermelon Zkittlez Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Watermelon Zkittlez Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Felemelő relaxáció
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
120-140cm
KÖZEPES
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös görögdinnye, édes bogyók
Trópusi gyümölcscukor
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Felemelő relaxáció
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
120-140cm
KÖZEPES
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös görögdinnye, édes bogyók
Trópusi gyümölcscukor

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el