LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Wedding Cake Auto
Wedding Cake Auto 1Wedding Cake Auto 2Wedding Cake Auto 3Wedding Cake Auto 4Wedding Cake Auto 5
Wedding Cake Auto 6Wedding Cake Auto 7Wedding Cake Auto 8Wedding Cake Auto 9Wedding Cake Auto 10

WEDDING CAKE AUTO STRAIN

TAPASZTALD MEG A WEDDING CAKE AUTO FEHéR KRISTáLYCSODáJáT

 
RATING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Wedding Cake Auto Kannabiszmagok

Kövesd ma Toni13-at, a Barneys Farm hivatalos tenyésztőjét! Nézd meg a WEDDING CAKE AUTO utolsó növekedési tesztjét - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ WEDDING CAKE AUTO: Ízletes cukorkristályokkal bevonva, mint egy finom sütemény, a szuper WEDDING CAKE AUTO hírneve szerint is rendkívül cukormázas és így tökéletesen kiegészíti az Autovirágzó Cali kollekciónkat. Ez a növény a Wedding Cake és a BF Super Auto #1 összeolvasztásának eredménye, így nem fogsz csalódni a skywalker OG tulajdonságainak megnövekedett erejében e szuper autovirágzónkban, amley fokozott ellenállást biztosít a kártevők és a stressz ellen, miközben a gyökérzet az első naptól kezdve élettel telve fejlődik. A WEDDING CAKE AUTO valódi csemege a kristályokkal borított rügyekkel rendelkező fehér törzsek szerelmeseinek. Indica-domináns, 65%-ban bimbóval teli növény, nagyon szoros csomópont-távolsággal. Mindössze néhány héttel az ültetés után a súlyos rügyek olyan csillámlónak tűnnek, mint az ékszerek a fényben. Csupán 70-75 nap elteltével ezek a szorosan növő, ragyogó szőlő ízű, gigantikus virágok tökéletesen kialakulnak és betakarításra készek. 90 cm-es végső magasságon könnyen elérhető a 500 g/m²-es hozam, ami kültéren akár 750 g/m² is lehet. A THC-t 25%-on tesztelték 2,4% CBD-vel. Vigyázni kell azonban, mivel a túlzott fogyasztás megállíthatatlan, bogyósgyümölcs ízű relaxációs és álomútra vezethet. Ne hagyd ki ezt a történelmi, autovirágzó mesterdarabot a Barney's Farm Laboratóriumából.
35% Sativa 65% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Wedding Cake Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Wedding Cake Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Wedding Cake Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Nyugtató, euforikus
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-120cm
KÖZEPES
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Nyári bogyósgyümölcs
Gyümölcsös
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Nyugtató, euforikus
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-120cm
KÖZEPES
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Nyári bogyósgyümölcs
Gyümölcsös

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el