LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

ÖSSZETéVESZTHETETLEN CSíPőS SKUNKOS éS íZLETES éDES AROMáK

 
RATING
Brazilian x South Indian
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

White Widow XXL Kannabiszmagok

White Widow a Barney’s Farm-tól. A White Widow a Barney’s Farm-tól egy igazi amszterdami klasszikus. Évtizedek óta szimbolikusak az összetéveszthetetlenül csípős skunkos és zamatosan édes aromák, Amszterdam utcáinak és jellegzetes csatornáinak illatát idézik. Ennek a legendás törzsnek az evolúciója folytatódik, a White Widow megtartja a Brazilian Sativa hatását, valamint a továbbfejlesztett, 75%-ban szupergyantás South Indian Indicáét. A White Widow egy rendkívül sokoldalú növény, ideális minden körülményhez és termesztési technikához. Penészálló törzs, ellenáll a poloskáknak, és még a hidegebb éghajlattal is jól megbirkózik, így minden tapasztalati szinthez passzol. A White Widow klasszikus Indica formájúvá fejlődik, kompakt, erőteljes, gyorsan növő, erős ágai egyre bokrosodnak és szélesednek a virágzásra készülve. Beltérben 100-120 cm, szabadban 2 méteres magasság érhető el viszonylag könnyedén. A virágzási idő beltéren 9 héten belül van, szabadban október elején szüretelhető. A virágzás kezdetekor a nagy, nehéz és rendkívül ragadós, szilárd rügyek kipattannak az ágakról, virágzó oszlopai Sativa-szerűbbnek tűnhetnek, ez ennek a törzsnek az egyik sajátos tulajdonsága. A rendkívüli gyantatermelés hatására csillogó trichomák vastag takarója borítja a bugát, amely szinte már fehér, beborítva a hosszú, ragyogó, narancssárga bibéket és a kis, sötétzöld cukorleveleket. Ezen az amszterdami klasszikus egzotikus terpénprofillal rendelkezik: csípős skunkos, édes citrusos aromák, földes fenyőfa és fűszeres ízek jellemzik.
25% Sativa 75% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a White Widow XXL kannabisz magok csíráztatásához?
A White Widow XXL kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

White Widow XXL Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Brazilian x South Indian
Kreatív, felemelő, energikus, beszédes, euforikus
2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös, fűszeres fenyő
Édes, csípős, gyümölcsös, fűszeres fenyő
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Brazilian x South Indian
Kreatív, felemelő, energikus, beszédes, euforikus
2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös, fűszeres fenyő
Édes, csípős, gyümölcsös, fűszeres fenyő
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el