LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

IGAZI AMSZTERDAMI KLASSZIKUS A BARNEY’S FARM-TóL

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

White Widow XXL Auto Kannabiszmagok

White Widow Auto a Barneys Farm-tól. A Barneys Farm igazi amszterdami klasszikusa, a White Widow már autovirágzó változatban is elérhető. Ennek a legendás változatnak az evolúciója folytatódik, a White Widow Auto a Brazilian Sativa és a szupergyantás South Indian Indica pazar, 70%-ban indica domináns elegye, amelyet szakértelemmel ötvöztünk a Barneys Farm Super Auto #1-ünkkel. A White Widow Auto egy rendkívül sokoldalú növény, ideális minden körülményhez és termesztési technikához. Penészálló törzs, ellenáll a poloskának, és még a hidegebb éghajlattal is jól megbirkózik, így minden tapasztalati szinthez passzol. A White Widow Auto egy klasszikus Indica, extra kompakt a nőiesített változathoz képest, de mégis erőteljes, gyorsan növő, virágzás előtt bokrossá és szélessé válik. Beltérben 80-90 cm-re, szabadban 100-120 cm magasra nő, és magtól számítva gyorsan, 70-75 napon belül éri el az érettséget. A nagy, Sativa-szerű, nehéz és rendkívül ragadós szilárd rügyek a virágzás kezdetével az ágakról kipattannak, a rendkívüli gyantatermelés hatására csillogó trichomák vastag takarója borítja a bugát, amely szinte már fehér, ellepve a hosszú, ragyogó, narancssárga bibéket és a kis, sötétzöld cukorleveleket. Ezen az amszterdami klasszikus egzotikus terpénprofillal rendelkezik: csípősen skunkos, édes, citrusos aromák, földes fenyőfa és fűszeres ízek jellemzik.A White Widow XXL Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm White Widow XXL Auto törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a White Widow XXL Auto fajta magjaimat?
A White Widow XXL Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a White Widow XXL Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a White Widow XXL Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a White Widow XXL Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a White Widow XXL Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a White Widow XXL Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A White Widow XXL Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

White Widow XXL Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreatív, felemelő, energikus, beszédes, euforikus
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-120cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Csípősen skunkos, édes citrus, gyümölcsös, fűszeres fenyő
Édes, csípős, gyümölcsös, fűszeres fenyő
4
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreatív, felemelő, energikus, beszédes, euforikus
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-120cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Csípősen skunkos, édes citrus, gyümölcsös, fűszeres fenyő
Édes, csípős, gyümölcsös, fűszeres fenyő
4
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el