LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Widow Remedy - Regular
Widow Remedy - Regular 1Widow Remedy - Regular 2Widow Remedy - Regular 3Widow Remedy - Regular 4Widow Remedy - Regular 5
Widow Remedy - Regular 6

WIDOW REMEDY - REGULAR STRAIN

HAGYD, HOGY A WIDOW MEGDOLGOZZON, MIKöZBEN KIMASSZíROZZA A FáJDALMAID

 
RATING
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Widow Remedy - Regular Kannabiszmagok

A Widow Remedy kialakításához először tijuanai sativát kereszteztünk keralaival, ami egy magas kannabinoid-tartalmú, gyönyörű szép, főként sativa jellemvonásokat mutató növényt eredményezett. Ezt kombináltuk aztán egy tiszta afgán fajtával – elsősorban a hozam növelése és a virágzási időszak lecsökkentése érdekében, ami a végső variánsban a CBD-tartalom emelkedésével is együtt járt. Az így keletkezett hármas hibrid a widow-típusba sorolható, de több CBD-t tartalmaz. A Widow Remedy hatékonyan csökkenti a fájdalmat, elmulasztja az álmatlanságot és az émelygést. Ködjében szertefoszlik a bánat.A Widow Remedy - Regular Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Widow Remedy - Regular törzse az 60% Sativa 40% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Widow Remedy - Regular fajta magjaimat?
A Widow Remedy - Regular magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Widow Remedy - Regular fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Widow Remedy - Regular kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Widow Remedy - Regular magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Widow Remedy - Regular magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Widow Remedy - Regular kannabisz magok csíráztatásához?
A Widow Remedy - Regular kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Widow Remedy - Regular Kannabiszmagok JELLEMZŐK

HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Agyi, nyugtató, ellazító, nyugtató, lágy
500-600
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
KÖZEPES
40%
60%
Édes, gyümölcsös, virágos, fenyő
Gyümölcsös, mérsékelt
JELLEMZŐK
HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Agyi, nyugtató, ellazító, nyugtató, lágy
500-600
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
KÖZEPES
40%
60%
Édes, gyümölcsös, virágos, fenyő
Gyümölcsös, mérsékelt

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el