LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

ÉLVEZD A NYUGATI PARTI GéNEK EREJéT ZKITTLEZ OG KERESZTEZéSüNKKEL

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Zkittlez OG Auto Kannabiszmagok

Híres-neves OG-nkbe addig pakoltuk a gyümölcsös ízeket, míg egy minden várakozásunkat felülmúló autovirágzó fajtát nem kaptunk. Ez az ízig-vérig szexi kombó kozmikus nyugalmat biztosít. Autovirágzó bajnokunk már 70 nap után megcsillantja, mi van a tarsolyában. Az arcunkba tolja ínycsiklandó aromáit, és mire észbe kapunk, már be is takaríthatjuk értékes termését. THC-ban tobzódó, szikár, cukormázas rügyeit öröm kézbe venni. Miután elillantották a fájdalmat, egy különleges, álomszerű dimenzióba repítik a szmókert. Próbálja ki Ön is ezt az amerikai gén-extravaganzát autovirágzó változatban!

A ZKITTLEZ OG AUTO zárt térben történő termesztése esetén csodálatos, akár 600 gramm/négyzetméteres hozam várható, ami egy önvirágzó fajtától igen komoly teljesítmény. Kültéri hozam terén akár 400 grammot is jelentettek növényenként.
50% Sativa 50% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Zkittlez OG Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Zkittlez OG Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Zkittlez OG Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Nyugodt, koncentrált, felemelő, éber, boldog, nyugodt
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-130cm
KÖZEPES
50%
50%
Indica/Sativa
Édes-savanyú cukorka, trópusi gyümölcs, bogyó, szőlő
Édes, trópusi föld, gyümölcsös, bogyó, poshadt citrom
5
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Nyugodt, koncentrált, felemelő, éber, boldog, nyugodt
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
70 - 75
80-100cm
100-130cm
KÖZEPES
50%
50%
Indica/Sativa
Édes-savanyú cukorka, trópusi gyümölcs, bogyó, szőlő
Édes, trópusi föld, gyümölcsös, bogyó, poshadt citrom
5

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el